top of page

professional info

tips

tips

THINGS YOU NEED TO KNOW... 

 

* Wij geven ALTIJD een eerlijk advies! Ook als je wimpers niet geschikt zijn voor wimperextensions (komt niet vaak voor,maar toch…) Het belang van jou eigen wimpers staat voor ons bovenaan!  
 
* Een wimperstyliste heeft een gemiddelde waarop klanten terugkomen voor een opvulbehandeling. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn heel veel verschillende oorzaken waardoor je wimperextensions sneller uit kunnen vallen zoals: Verandering in dieet, medicijnen,stress, hormonen, tranen...dit kan echt veel verschil maken met de houdbaarheid van je extensions! Bespreek dit dan ook met je wimperstyliste. 
 
*Kom NOOIT op je afspraak met mascara!!! Wimperextensions zetten is een uiterst secuur werkje dat veel geduld en concentratie vergt om ieder haartje te separeren,de extension op te pakken en deze vervolgens in de juiste richting op dat ene haartje te zetten. Als eerst alle mascara verwijdert moet worden betekend dit dat er minder tijd over blijft om extensions te plaatsen EN de mascara laat een laagje achter (ondanks het schoonmaken) waardoor de extensions minder goed hechten. Kom dus met schone droge wimpers op je afspraak! 
 
* Helaas zijn we niet allemaal Kim Kardashian. Jaaaa haar wimpers zijn prachtig, maar we hebben niet allemaal het geluk dat we van onszelf veel wimperhaartjes hebben. Als wimperstyliste kunnen we jou zeker een prachtige volle look geven met heel veel keuze uit lengtes en krullen. Maar het eindresultaat heeft vooral ook te maken met de basis waarmee we werken (jou eigen wimpers dus!) Sommige dames hebben 60 haartjes per oog, en anderen wel 80 of 100. Je wimperstyliste kent gelukkig allerlei trucjes om jou een zo mooi mogelijke look te geven die je graag wil. Maar we houden ook de gezondheid van jou eigen wimpers in de gaten zodat we nooit je natuurlijke wimpers in gevaar brengen. 
 
* wimperstylisten zijn getraind om aan de uitgroei af te lezen hoe je met je wimpers omgaat. Als bijvoorbeeld je extensions voornamelijk aan 1 kant (en dan met name de buitenkant) eraf zijn komt dit hoogstwaarschijnlijk door het slapen..en als er kleine restjes lijm op je natuurlijke wimper achterblijven zonder extension dan komt dat door wrijven of aan je wimpers trekken. 
 
*wimperextensions maken je eigen wimpers gezonder! Denk aan wat je eigen wimpers op een dag doorstaan:krullen,trekken,mascara in een paar lagen, wrijven om die mascara er weer af te krijgen voor je naar bed gaat. Met wimperextensions heb je al die krul en die zwarte look waardoor mascara overbodig is. Het enige wat ze nodig hebben is verzorging dus : borstelen, schoonmaken met lashfoam en je gezicht niet in je kussen storten. Als je ooit slechte ervaring hebt gehad met je wimpers na een wimperextensions behandeling dan zijn ze niet zorgvuldig geplaatst. Zoek dus altijd een erkende wimperstyliste die de tijd neemt om jou de juiste wimperextensions te geven. 

 

 

 

En dan nog even deze tips: 

 

De wimperextensions worden met de allergrootste zorg door ons gezet. Ieder haartje wordt zorgvuldig gescheiden zodat je ervan uit kan gaan dat je absoluut geen schade aan je eigen wimpers ondervindt. Uiteraard kun je zelf ook wat doen aan het behoud van je wimpers om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Dus… 

 

-De eerste 6 uur nadat de extensions zijn gezet water vermijden, dus even wachten met douchen en haren wassen. 

 

-De volgende dag kun je gewoon gebruik maken van de sauna, sporten, zwemmen etc. 

 

- GEEN produkten gebruiken voor je gezicht die olie bevatten. 

 

-Liever geen mascara gebruiken omdat je bij het verwijderen daarvan kans loopt om ook de extension te verwijderen. 

 

-Niet trekken of wrijven door je wimpers. 

 

-Maak je wimpers GOED schoon. Je hoeft niet bang te zijn dat de extensions er zomaar uit vallen, voor de hygiene is het wel heel belangrijk dat je de wimpers goed schoonmaakt. 

 

-Binnen 1 week geven wij garantie op de door ons gezette wimperextensions, daarna betaal je de prijs van de nabehandeling. 

bottom of page